Skip to main content
23. CARNET-ova konferencija za korisnike CUC 2021

Full Program »

Vrednovanje u Loomenu pomoću aktivnosti Zadaća

Aktivnost zadaća predstavlja jedan od najčešće korištenih načina vrednovanja u sustavu Loomen. Iako je možemo pronaći u gotovo svakoj virtualnoj učionici nastavnici često nisu upoznati sa specifičnim postavkama i mogućnostima koje ona pruža. Svrha ove radionice je detaljnije upoznati sudionike s ovom aktivnosti, a posebno s onim dijelovima koje bismo mogli opisati kao “tips and tricks” kao i mogućnostima koje do sada možda nisu koristili a tiču se naprednijih načina ocjenjivanja. Polaznici će proći sve korake potrebne kako bi se zadaća dodala i ispravno podesila u tečaju i upoznati procese jednostavnog i naprednog ocjenjivanja predanih zadaća.

Autor(i):

Ivica Matotek
CARNET
Croatia
Ivica Matotek je rođen, živi i radi u Osijeku. Diplomirao je 1997. godine na Elektrotehničkom fakultetu u Osijeku i time stekao zvanje diplomirani inženjer elektrotehnike. Od 01. srpnja 1999. je zaposlen u CARNet-u kao koordinator regionalnog čvorišta Osijek. E-learningom se bavi od 1999. godine kao administrator sustava za udaljeno učenje WebCT o čijem je radu održao niz radionica po cijeloj Hrvatskoj. Administrator je sustava za udaljeno učenje Loomen od 2008. godine te je i koautor tečaja Izrada online tečaja pomoću Moodle-a 1 i 2.

Mirela Carev
CARNET
Croatia
Mirela Carev diplomirala je sociologiju te završila poslijediplomski studij iz područja upravljanja kvalitetom na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. U CARNET-u radi od 2002. kao suradnik u Službi za članice te sudjeluje u nizu CARNetovih projekata. Od 2005. radi kao administrator WebCT-a, licenciranog sustava za udaljeno učenje, a od 2008. kao administrator sustava Loomen u Odjelu za podršku obrazovanju. Koautorica je tečajeva „Izrada online tečaja pomoću Moodle-a“, „Izrada online tečaja pomoću Moodle-a 2“ „Igre u Moodle-u“, „Korištenje Jinga u nastavi“, „Moodle MOOC“ te drugih radova i prezentacija vezanih za Moodle. Završila je E-learning akademiju, smjer Course Design te sudjelovala u nizu konferencija vezanih za alate za e-učenje. Njen angažman usko je vezan za podršku i edukaciju korisnika u korištenju sustava Moodle.

Josipa Matotek
Građevinski i arhitektonski fakultet Osijek
Croatia
Mr.sc. Josipa Matotek, prof. mat. i inf. je rođena u Osijeku. 1992. godine srednju školu je završila u Jelsi na Hvaru, 1997. god. diplomirala na Pedagoškom fakultetu u Osijeku, sveučilište J.J. Strossmayera u Osijeku nastavnički smjer matematika i informatika, 2003. god. magistrirala na Matematičkom odjelu PMF-a Sveučilišta u Zagrebu i time stekla akademski stupanj magistra iz područja prirodnih znanosti, polje matematika. Zaposlena kao viši predavač na Građevinskom i arhitektonskom fakultetu Osijek. Bila je dugogodišnji suradnik CARNET-a kao predavač i poslije online mentor na raznim tečajevima. Tijekom dvadesetogodišnjeg radnog iskustva autor je i koautor više stručnih i znanstvenih radova, uz sudjelovanja na domaćim i međunarodnim konferencijama, bila je voditelj više radionica, sudionik nekoliko projekata.

 

 

 

Privacy Policy

Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2020 Zakon Group LLC