Skip to main content
23. CARNET-ova konferencija za korisnike CUC 2021

Full Program »
Prezentacija
View File
pptx
2.0MB

Google web lokacije

Kroz radionicu polaznici će izraditi vlastiti digitalni obrazovni sadržaj u formi web stranice koristeći besplatni alat Google web lokacije (Google Sites). Stvoreni sadržaj će biti u skladu s suvremenim metodama učenja i poučavanja, a sadržavat će tekst, fotografije, videa, prezentacije, poveznice na kvizove. Polaznici će na kraju radionice metodom vršnjačkog vrednovanja evaluirati radove ostalih polaznika.

Polaznici trebaju imati otvoren Gmail račun.

Autor(i):

Ivica Borić
Srednja strukovna škola bana Josipa Jelačića Sinj
Croatia
Ivica Borić je profesor talijanskog jezika i književnosti i geografije. Radi kao nastavnik geografije u srednjoj strukovnoj školi bana Josipa Jelačića u Sinju. Nakon završenog fakulteta usavršava se, završava postdiplomski studij, postaje sudski tumač za talijanski jezik i nastavnik mentor. Za rad nastavnika primio je nagradu nadležnog ministarstva. Piše znanstvene i stručne radove te metodičke preporuke za učitelje i nastavnike. Vodio je brojne radionice za učitelje i nastavnike.

Ruža Gudelj
Srednja strukovna škola bana Josipa Jelačića Sinj
Croatia
Ruža Gudelj je profesorica mentor matematike i informatike. Radi kao nastavnica u srednjoj strukovnoj školi bana Josipa Jelačića u Sinju. Održala je nekoliko radionica na temu digitalnih kompetencija učitelja i nastavnika.

 

 

 

Privacy Policy

Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2020 Zakon Group LLC