Skip to main content
23. CARNET-ova konferencija za korisnike CUC 2021

Full Program »
Prezentacija
View File
pdf
10.5MB

Što je novo u Microsoft Teamsu za obrazovanje?

Na ovom demo predavanju predstavit ćemo novosti u Microsoft Teamsu za obrazovanje. Pokazat ćemo kako učitelji mogu koristiti Teams Insights, Assignments, Webinar opciju, Reading progress, Math te ostale karakteristike MS Teamsa u svojoj učionici. Također, govorit ćemo i o inkluziji učenika s teškoćama u redovnu nastavu pomoću Microsoft alata te kako nam se možete pridružiti u našim programima za škole i učitelje.

Autor(i):

Oliver Zofič
Microsoft

Oliver Zofič radi u Microsoftu kao Senior Specialist za Modern Workplace and devices na razini Centralno Istočne Europe. Oliver vodi projekte modernih učionica te je u proteklih osam godina bio zaslužan za brojne uspješne digitalne transformacije obrazovnih sustava, kao i visoko obrazovnih institucija. Prethodno je radio u Microsoftu Slovenija kao Education Business Development Manager.

Ana Mutak
Microsoft
Croatia
Kao Learning Solution Specialist u Microsoft obrazovanju, Ana radi sa partnerskim kompanijama i neprofitnim organizacijama kao i sa zajednicom Microsoft inovativnih učitelja te Microsoft škola na razini Centralno Istočne Europe. Pomaže osnažiti i podržati institucije u obrazovanju na putu digitalne transformacije i korisnike u stjecanju digitalnih kompetencija. Prethodno je radila kao Business Development Manager u obrazovanju u Microsoft regiji Adriatic.

 

 

 

Privacy Policy

Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2020 Zakon Group LLC