Skip to main content
23. CARNET-ova konferencija za korisnike CUC 2021

Full Program »
Prezentacija
View File
pdf
3.0MB

Zrak za 5 u zaprešićkim školama

Znate li zašto je praćenje kvalitete zraka u učionicama od presudne važnosti? Koje parametre je ključno pratiti u zatvorenim prostorijama, kako pojedine vrijednosti utječu na zdravlje i kognitivne sposobnosti učenika te kako možemo te parametre kontinuirano pratiti i djelovati na njih. Na primjeru zaprešićkih škola, ova prezentacija daje odgovore na sva pitanja i uvodi vas u svijet senzorike koja nam omogućuje da naš svakodnevni život bude ugodniji.

Autor(i):

Ivana Pulić Zelenika
Zavod za javno zdravstvo Zagrebačke županije

Ivana Pulić Zelenika, po struci diplomirani sanitarni inženjer. Od 2008. godine zaposlena u Zavodu za javno zdravstvo Zagrebačke županije u Službi za epidemiologiju; 2013 g. u Službi za zdravstvenu ekologiju ZZJZ Zagrebačke županije radi na poslovima uvođenja HACCP-a kod raznih subjekata u poslovanju s hranom; 2014 g. postaje Rukovoditelj Odjela za ispitivanje hrane i okoliša te radi na mikrobiološkim ispitivanjima hrana, te mikrobiologiji okolišnih uzorka kao što su površine i zrak unutarnjih prostora. Također u sklopu laboratorija radi kao Voditeljica kvalitete te uvodi i održava laboratorijski sustav upravljanja prema HRN EN ISO 9001 i HRN EN ISO/IEC 17025.

Hana Matanović
Smart Sense

Hana Matanović je 2005. godine diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu na smjeru Organizacija i management. Punih 14 godina radi u IT sektoru kao Key account manager, Voditelj prodaje te od 2015. godine kao direktorica tvrtke Smart Sense. Posjeduje PMI certifikat koji joj tijekom godina omogućuje rad i na vođenju velikih razvojnih projekata u suradnji sa lokalnim i globalnim partnerima. Jedna je od inicijatorica projekta praćenja kvalitete zraka u školama i vrtićima diljem Hrvatske koji je započet još 2016. godine u suradnji sa CARNetom. Slobodno vrijeme koristi za svoju obitelj, boravak u prirodi i sportske aktivnosti

 

 

 

Privacy Policy

Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2020 Zakon Group LLC