Skip to main content
23. CARNET-ova konferencija za korisnike CUC 2021

Full Program »

Na predavanje navrati i saznaj kako ti mogu pomoći Microsoft alati

Svijet je prepun neobičnih partnera - Batman i Robin, Delboy i Rodney, Don Quijote i Sancho Panza, Pat i Mat, Tango i Cash…a tu su i vaši predavači. Stoga nemojte propustiti veliki povratak dinamičnog dvojca! Ako se pitate o čemu će ovaj puta biti riječ, naš odgovor je - o čemu neće? Yammer, SharePoint, Forms, Stream, Planner, …nisu samo neobične engleske riječi, to su nazivi Microsoft alata koji vam mogu pomoći u nastavi. Na primjerima iz prakse pokazat ćemo kako ih primjenjivati. Olakšajte život sebi i učenicima, poslušajte predavanje, navratite do HT štanda, sudjelujte u nagradnoj igri i osvojite vrijedne nagrade!

Autor(i):

Krešimir Jusup
Hrvatski Telekom

Radeći kao savjetnik za prodaju poslovnim korisnicima u Hrvatskom Telekomu, a kasnije i kao marketinški menadžer za ICT i Cloud tehnologije, Krešimir Jusup je naučio i shvatio kako kod korisnika telekomunikacijskih i ICT usluga postoji potreba za konstantnom edukacijom, a sve u svrhu praćenja trendova u industriji koji kompanijama donose konkurentnost na tržištu, povećanje efikasnosti, optimizaciju poslovnih procesa i u konačnici unaprjeđenje poslovanja. Kroz dvadesetogodišnje iskustvo rada u ovoj industriji profilirao se u vrhunskog edukatora korisnika ICT usluga, zaposlenika Hrvatskog Telekoma, a i svih ostalih željnih stjecanja novih znanja i širenja vlastitih obzora. Čest je gost i predavač na tematskim konferencijama, radionicama, u školama i učilištima.

Branimir Hebrang
Hrvatski Telekom

Početak Branimirove profesionalne karijere obilježile su godine rada u najvećim hrvatskim marketinškim agencijama. Nakon pretrpljenog stresa i prikupljenog marketinško-agencijskog iskustva Branimir se pronašao u marketingu za digitalne tehnologije, u kojima vidi budućnost poslovanja. Trenutno radi na poziciji marketinškog menadžera za ICT i Cloud usluge u Hrvatskom Telekomu gdje je zadužen za promociju novih tehnologija i njihovu adaptaciju na tržištu poslovnih korisnika. Uživa u educiranju i javnim nastupima na poslovnim događanjima i među kolegama. Slobodno vrijeme najradije provodi baveći se sportskim različitim aktivnostima. Za vedrih dana planinarenje je njegov prvi izbor, dok ga u hladnijim danima možete pronaći na terenima za badminton i košarku. Nije mu strano niti druženje s knjigama i s kuhačom. Trenutke opuštanja pronalazi u najzahtjevnijem poslu na svijetu - odgajanju kćeri.

 

 

 

Privacy Policy

Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2020 Zakon Group LLC