Skip to main content
23. CARNET-ova konferencija za korisnike CUC 2021

Full Program »
Prezentacija
View File
pptx
3.1MB

Uvod u Google Classroom

Još ne koristite Google Classroom? Upoznajte osnove Google Classrooma i isprobajte Lenovo Chromebook uređaje koji su savršen izbor za studente i učenike.

Autor(i):

Ivana Zrinščak
OŠ Ivana Granđe Soblinec

Ivana Zrinščak je završila Opću gimnaziju u Velikoj Gorici te Učiteljsku akademiju u Zagrebu. Sa zvanjem diplomirani učitelj sa pojačanim predmetom iz matematike radi u osnovnoj školi kao učitelj matematike već petnaest godina. U tom periodu se redovnom usavršava kroz županijske aktive nastave matematike, online tečajeve hrvatskih i svjetskih platformi za online tečajeve. Znatiželja, upornost, zadovoljstvo koje osjeća dok radi svoj posao su nepresušna energija koja ju motivira da se i dalje usavršava, dijeli svoje znanje i uči od drugih.

Antea Rukavina Ivanjko
OŠ Ivana Granđe Soblinec

Antea Rukavina Ivanjko završila je Opću gimnaziju u Sesvetama i upisala Učiteljsku akademiju u Zagrebu 2001., a diplomirala 2006. kao učiteljica RN s pojačanom matematikom. Radi kao učiteljica matematike 6 godina, a zatim prelazi u RN. Nemirna je duha i često traži nove izazove i metode kako osuvremeniti svoj rad i prilagoditi ga novim generacijama. U suradnji s kolegama radi na brojnim školskim projektima, ali i Erasmus ili Etwinning projektima.

 

 

 

Privacy Policy

Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2020 Zakon Group LLC