Skip to main content
23. CARNET-ova konferencija za korisnike CUC 2021

Full Program »
Prezentacija
View File
pptx
12.3MB

10 godina e-Dnevnika

Projekt e-Dnevnik pokrenut je 2011. godine i te godine su tri škole su bile uključene u pilotiranje sustava. Danas e-Dnevnik koristi 98% svih škola u Republici Hrvatskoj. Kroz ovo predavanje prikazat ćemo kako se e-Dnevnik razvijao kroz 10 godina, od razvoja novih funkcionalnosti prilagođenih zahtjevima korisnika i Ministarstva do novog vizualnog identiteta u skladu s novim trendovima u IKT-u.

Autor(i):

Petar Josipović
CARNET
Croatia
Petar Josipović ima jedanaest godina iskustva u CARNET-ovoj korisničkoj podršci za aplikacije u sustavu odgoja i obrazovanja. Od uspostave e-Dnevnika radi na koordinaciji svih aktivnosti vezanih uz aplikaciju. Od brige o pravnim i sigurnosnim aspektima, održavanja sustava, razvoja i testiranja novih funkcionalnosti te poslovima organizacije korisničke podrške. Održao je veći broj radionica i webinara na temu korištenja e-Dnevnika.

Tina Marković
CARNET
Croatia
Tina Marković radi na mjestu experta u Odjelu za podršku korisnicima u CARNET-u. Posjeduje višegodišnje iskustvo u vođenju europskih projekata te u provođenju projektnih aktivnosti koje imaju za cilj popularizirati primjenu informacijsko-komunikacijske tehnologije u obrazovanju te integraciju inovativnih metoda u učenju i poučavanju. Zadnje tri godine vodi projekte Scientix i DOTS(Development of transversal skill in STEM) čiji je cilj popularizacija prirodoslovnih predmeta kod nastavnika osnovnih i srednjih škola te stvaranje zajednice praktičara svih STEM nastavnika u zemljama članicama EU. Članica je i programskog odbora Znanstvenog piknika u kojem CARNET sudjeluje od 2015. godine kao jedan od organizatora. U projektu e-Škole sudjeluje u dijelu koji se bavi opremanjem Regionalnih obrazovnih centara (ROC) u 15 škola odabranih putem javng poziva. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer Poslovna informatika. Završila je CARNET-ovu E-learning akademiju i stekla licencu projektnog menadžera.

 

 

 

Privacy Policy

Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2020 Zakon Group LLC