Skip to main content
23. CARNET-ova konferencija za korisnike CUC 2021

Full Program »
Prezentacija
View File
pdf
2.6MB

Susreti Zajednice praktičara – ravnatelji škola

Zajednica praktičara je grupa ljudi koja dijeli specifično zanimanje ili profesiju. Zajednice praktičara mogu se razvijati prirodno jer se članovi okupljaju oko zajedničkog interesa ili područja rada, ili se može sustavno razvijati s ciljem razmjene i povećanja znanja u dijeljenom području rada.

Već više od pet godina, još od početka e-Škola, CARNET okuplja ravnatelje uključenih škola u susretima Zajednice praktičara. Dok nam je najprije bilo važno uspostaviti zajednicu praktičara, sada smo fokusirani na građenje povezanosti, uključenosti i kompetencija za ravnatelje škola. Nakon što smo se kroz protekle dvije godine susretali uglavnom online, veselimo se susretima uživo na CUC-u. Kreirat ćemo prostor za učenje, dijalog razmjenu znanja o vođenju škole u zahtjevnim situacijama, i uvide u najbolje prakse.

Autor(i):

Jasminka Sabol Mužinić
Točka promjene
Croatia
Organizacijska psihologinja, dugogodišnja suradnica za podršku razvoju Zajednice praktičara na projektu eŠkole. Godinama se bavi podrškom upravljanju i razvojem voditeljskih i timskih kompetencija. U širokom području rada s organizacijama, posebno je usmjerena na organizacijsko i osobno zdravlje, umanjivanje stresa i tenzija u radu, a njene radionice redovito su bile najviše ocijenjene na ranijim CARNET-ovim skupovima i konferencijama CUC i STO.

Barbara Kolarek
CARNET
Croatia
Barbara Kolarek je voditeljica korisničke podrške u CARNET-u. U posljednjih 15 godina u fokusu joj je podrška školama pri uvođenju IKT usluga, sudjelovala je u nizu CARNET-ovih projekata za škole, vodila je projekt e-Dnevnik, a u projektu e-Škole posvećena je podršci školama i izgradnji zajednice praktičara.

 

 

 

Privacy Policy

Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2020 Zakon Group LLC