Skip to main content
23. CARNET-ova konferencija za korisnike CUC 2021

Full Program »
Prezentacija
View File
pptx
1,007KB

Kako upravljati udžbenicima kroz CARNET sigma sustav?

Kroz ovo interaktivno izlaganje prikazat će se jedan od novih primjera digitalizacije procesa u školama - evidencija i zaduživanje udžbenika učenicima kroz CARNET sigma sustav. U 10-tak minuta prikazat će se proces upravljanja udžbenicima - od dodjele udžbenika učenicima, zaduživanja i razduživanja udžbenika do ispisa izjave/reversa o preuzimanju udžbenika. Na kraju izlaganja sudionici će biti u mogućnosti postavljati pitanja.

Autor(i):

Mihael Vugrinec
Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET
Croatia
Mihael Vugrinec diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, diplomski sveučilišni studij smjer Menadžment. Zaposlen je u Hrvatskoj akademskoj i istraživačkoj mreži – CARNET u službi „Centri potpore“.

Radom na programu e-Škole „Razvoj sustava digitalno zrelih škola“ , projektu „e-Upisi“ i “DOTS…Development of transversal skills in STEM” stekao je iskustvo rada na EU projektima, upravljanju projektima, definiranju poslovnih procesa i upravljanju korisničkom podrškom.

Marko Lovrić
INFODOM d.o.o.
Croatia
Marko Lovrić je diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer Financije. U tvrtki InfoDom d.o.o. zaposlen je na poziciji vodećeg konzultanta za poslovna rješenja gdje sudjeluje na inozemnim i tuzemnim projektima implementacije i održavanja svjetskih ERP sustava kao što su Oracle EBS te ODOO Open source rješenje.

Svoje višegodišnje iskustvo stekao je radeći na brojnim većim projektima u ulozi konzultanta i arhitekta rješenja, te poglavito stekao iskustvo u poslovnim procesima i poslovanju iz područja financija, logistike, te upravljanja projektima. Od značajnih projekata implementacije poslovnih rješenja izdvajaju se projekti u tvrtkama Elektroprivreda Crne Gore, Crnogorski elektrodistributivni sistem, Odašiljači i veze, Dalekovod, SIJ-Slovenska industrija jekla i druge.

 

 

 

Privacy Policy

Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2020 Zakon Group LLC