Skip to main content
23. CARNET-ova konferencija za korisnike CUC 2021

Full Program »
Prezentacija
View File
pptx
1.1MB

Prednosti digitalizacije poslovanja škole kroz CARNET sigma sustav

Kroz prezentaciju namjerava se informirati sudionike o novostima i budućim aktivnostima/funkcionalnostima u CARNET sigma sustavu. Prikazat će se primjeri dobre prakse na kojima se CARNET sigma sustav koristi kao IKT alat i na koji način doprinosi povećanju digitalnoj zrelosti škola. Sudionici će moći postavljanjem pitanja sudjelovati u cjelokupnoj prezentaciji i predložiti koje funkcionalnosti bi oni željeli vidjeti u CARNET sigma sustavu.

Autor(i):

Mihael Vugrinec
Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET
Croatia
Mihael Vugrinec diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, diplomski sveučilišni studij smjer Menadžment. Zaposlen je u Hrvatskoj akademskoj i istraživačkoj mreži – CARNET u službi „Centri potpore“.

Radom na programu e-Škole „Razvoj sustava digitalno zrelih škola“ , projektu „e-Upisi“ i “DOTS…Development of transversal skills in STEM” stekao je iskustvo rada na EU projektima, upravljanju projektima, definiranju poslovnih procesa i upravljanju korisničkom podrškom.

Marko Lovrić
INFODOM d.o.o.
Croatia
Marko Lovrić je diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer Financije. U tvrtki InfoDom d.o.o. zaposlen je na poziciji vodećeg konzultanta za poslovna rješenja gdje sudjeluje na inozemnim i tuzemnim projektima implementacije i održavanja svjetskih ERP sustava kao što su Oracle EBS te ODOO Open source rješenje.

Svoje višegodišnje iskustvo stekao je radeći na brojnim većim projektima u ulozi konzultanta i arhitekta rješenja, te poglavito stekao iskustvo u poslovnim procesima i poslovanju iz područja financija, logistike, te upravljanja projektima. Od značajnih projekata implementacije poslovnih rješenja izdvajaju se projekti u tvrtkama Elektroprivreda Crne Gore, Crnogorski elektrodistributivni sistem, Odašiljači i veze, Dalekovod, SIJ-Slovenska industrija jekla i druge.

 

 

 

Privacy Policy

Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2020 Zakon Group LLC