Skip to main content
23. CARNET-ova konferencija za korisnike CUC 2021

Full Program »
Prezentacija
View File
pptx
98.3MB

Novi način rada

Kroz ovo izlaganje htjeli bismo sudionicima pokazati kako je od jednog e-twinning projekta o šahu, nastao stručni skup kojeg je podržala i Agencija za odgoj i obrazovanje. Htjeli bismo pokazati kako smo za vrijeme online nastave u proljeće 2020. radili s učenicima od 5. do 8. razreda, kako smo e-twinning projekt povezali s nastavom, kako smo zajedno s učenicima učili raditi na novim stvarima, kako su ih oni prihvatili i što su, na kraju, sami učenici rekli o novom načinu učenja.

Autor(i):

Marija Zubec
Osnovna škola Žitnjak
Croatia
Marija Zubec, zaposlenica je Osnovne škole Žitnjak od 2007. godine na radom mjestu učiteljice informatike. Od 2016. godine je učiteljica mentorica. U svom radnom vijeku ima odrađen velik broj projekata, što su učenici prepoznali kao kvalitetnu osobinu učiteljice - da se radi nešto novo i drugačije. Bila je mentorica učenicima na županijskim natjecanjima iz informatike. 2017. godine, na tadašnjem CUC-u u Dubrovniku, održala je interaktivno izlaganje o svojim projektima. Održala je predavanje na ŽSV-u informatike i logopeda o radu na projektima. 2021. godine bila je jedna od organizatorica i voditeljica Globalnog šahovskog festivala kojeg je podržala i Agencija za odgoj i obrazovanje.

Siniša Režek
Osnovna škola Žitnjak
Croatia
Siniša Režek, profesor mentor, mag. edu. mat. i fiz., pred., hrvatski je osnovnoškolski i srednjoškolski profesor, predavač na Sveučilištu te međunarodni šahovski sudac. Predaje matematiku i fiziku u osnovnim školama u Zagrebu od 2003. Intenzivno se bavi edukacijskom znanošću još od ranih studentskih dana. Državni stručni ispit za profesora matematike i fizike polaže 2005. godine u Zagrebu. Od 2011. promoviran je više puta u zvanje profesor mentor. Od 2008. izabran je više puta u nastavno zvanje predavač za znanstveno područje prirodnih znanosti, znanstveno polje matematika (Metodika matematike), Sveučilišta u Zagrebu te postaje stalni vanjski suradnik Učiteljskog fakulteta. Predaje kolegije Metodika početne nastave matematike I, II, III i IV te Šah u osnovnoj školi I i II. Aktivno piše za brojna strukovna glasila te sudjeluje na brojnim domaćim i međunarodnim konferencijama. Sa predavanjima i metodičkim radionicama sudjelovao je na 127 stručnih skupova. Autor je pet knjiga, jednog DVDa, 62 stručna rada s temama iz matematike, fizike i šaha te je recenzent sveučilišnog udžbenika. Održao je 36 predavanja s temama iz matematike, fizike i šaha u cijeloj obrazovnoj vertikali. 2021. godine bio je jedan od organizatora i voditelja Globalnog šahovskog festivala kojeg je podržala i Agencija za odgoj i obrazovanje.

Ante Vlašić
Osnovna škola Žitnjak
Croatia
Ante Vlašić, rođen je u Zagrebu 1978. godine. Nakon završene srednje škole za primijenjenu umjetnost, završio je Akademiju likovnih umjetnosti i time stekao naziv magistar likovne kulture. Na kineziološkom fakultetu, završio je trenersku školu te time postao trener karatea. Kao profesor likovne kulture radio je u nekoliko Zagrebačkih osnovnih i srednjih škola. Osvajao je brojna priznanja i nagrade na raznim likovnim natječajima kao mentor učenicima. S učenicima pokreće i izrađuje nove stvari, poput virtualne likovne izložbe učeničkih radova, razrednih knjiga o životinjama itd. 2021. godine bio je jedan od organizatora i voditelja Globalnog šahovskog festivala kojeg je podržala i Agencija za odgoj i obrazovanje.

 

 

 

Privacy Policy

Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2020 Zakon Group LLC